Trendiga sommarklänningar 2021

Trendiga sommarklänningar 2021

Rosa är en av sommarens trendfärger och att ha en vacker och stilsäker klänning i någon rosa färg är en bra idé om du vill klä dig lite extra trendigt. Det finns väldigt många stilsäkra varianter att välja bland. Om du vill shoppa en ny klänning i rosa och lite andra nya plagg till sommaren ska du kika in hos NA-KD där du hitta allt du behöver till sommargarderoben. När du väljer en rosa klänning kan den vara allt från cerise till pastellrosa. Gammelrosa är en färg som passar perfekt om du ska vara gäst på ett bröllop i sommar. Det går också lika bra att ha en långärmad klänning som en med tunna axelband. Det finns även klänningar i ett flertal material som exempelvis frotté som är perfekt om du ska till stranden. Längderna på klänningarna i sommar varierar också. Välj en modell och en längd som du känner dig bekväm i och som ger dig en fin figur. Om du vill ha några tips är puffärm, a-linjeformade klänningar, klänningar med smock och off-shoulder klänningar väldigt trendiga. Om du vill ha lite mer liv i din rosa klänning kan du välja en som är blommönstrad.

Strandklänningen är ett måste på stranden

En annan typ av klänning som är på tapeten i sommar är strandklänningen. Den har gått från att vara ett plagg som du eventuellt införskaffade inför solsemestern utomlands till att bli ett av sommarens viktigaste plagg. Utbudet av strandklänningar är enormt och det finns allt från strandkaftaner till dra-på-klänningar som har mycket vidd. Helst ska det vara en mönstrad strandklänning eller en med mycket färg. Det är dessutom väldigt snyggt med en solkysst hud. Matcha din strandklänning med ett par snygga sandaler, en stråväska och en vacker hatt.

Vita och blommiga klänningar är trendiga

Vita och blommiga klänningar är också något som syns mycket av på modescenen under sommarsäsongen. Om du letar en klänning till midsommar är en blommig eller en vit klänning ett bra val. Det är ingen midsommar utan blommor. En lång svepande klänning är lika rätt som en söt miniklänning eller en flörtig midiklänning. Om du vill sticka ut ska du välja en klänning som har hålbroderi, spets eller andra iögonfallande detaljer som virkat.


Comments are closed.
lighthouse