Få till festklädseln

Få till festklädseln

Hur många gånger har man inte stått framför garderoben när det är dags att gå på fest och tänkt att man inte har något att ta på sig? Alla plagg man har känns för vardagliga, eller så har man precis använt sin bästa festklänning på en annan fest. Här tänkte vi ge lite tips på hur man kan tänka för att alltid ha en snygg festklädsel i garderoben när man behöver den.

Man ska till exempel inte avfärda de klänningar eller blusar som man bär till vardags; med rätt accessoarer kan de bli verkliga festblåsor. Ett par högklackade skor i mocka och ett stort, festligt halsband till klänningen kan till exempel göra att den upplevs som ett helt annat plagg.

Ett annat tips, om man är trött på de festklänningar man redan har, är att variera dem med accessoarer. En enfärgad klänning kan till exempel få ett helt nytt utseende genom att lägga till ett brett bälte i midjan. Andra saker som kan förändra en ofta använd klänning är att sätta en uppseendeväckande brosch på bröstet eller att kombinera den med strumpbyxor med ett annorlunda mönster.

Om man ger upp jakten i garderoben, och bestämmer sig för att köpa nytt, ska man tänka på att försöka köpa festkläder som kan kombineras med de accessoarer och plagg man redan har i garderoben. Då slipper man förhoppningsvis samma problem i framtiden.

Det är dock inte bara klädseln som kan förhöja en fest, utan också de tillbehör man har ordnat. Vilken fest blir till exempel inte roligare av några snygga dekorationer och ballonger, eller av ett partytrick som en gräddsifon? En gräddsifon kan användas till många saker på en fest, från att dekorera tårtan till att sätta pricken över i:et på shotsen, och är dessutom rolig och häftig att använda. Man ska bara se upp så att man inte får grädde på festkläderna man just har fixat!


Comments are closed.
lighthouse